Clinică veterinară universitară pentru animale mici este reconstruită

Până la sfârșitul anului 2020 va fi construită la Universitatea de Medicină Veterinară, o nouă stație centrală pentru animalele mici bolnave și rănite.

Universitatea de Medicină Veterinară din Viena are succes cu sprijinul Bundesimmobiliengesellschaft (BIG), o piatră de temelie în deservirea pacienților mici. Până în momentul acesta, în mai multe locații din campus , echipamente și servicii medicale împărțite ale clinicii universitare pentru animale mici au fost unite.
Astfel, la Universitatea de Medicină Veterinară din Viena, există doar o singură stație centrală pentru deținătorii de animale bolnave sau rănite precum câini, pisici, iepuri, reptile și păsări exotice.

Petra Winter
Petra Winter- rectorul VetMedUni Viena

„Odată cu renovarea Clinicii Universitare de animale mici, creăm pentru deținătorii și deținătoarele de animale, un punct central pentru pacienți în Campusul de la Universitatea de Medicină Veterinară din Viena. Astfel, noi garantăm în continuare, în cadrul formării profesionale a studenților noștri, o integrare optimă la serviciile în curs de desfășurare ale clinicii.
În plus, expertiza și competențele noastre sunt strânse - de la înregistrarea pacienților cu privire la examinarea cu raze X, rezonanță magnetică sau tomografie computerizată până la tratamentul individual.
Odată cu renovarea clinicii unviersitare pentru animale mici, vă garantăm că infrastructura campusului nostru universitar rămâne durabil pentru următoarele două decenii. Utilizarea eficientă a sinergiilor rezultate, joacă un rol important, după cum a declarat rectorul Universității de Medicină Veterinară din Viena, Petra Winter.

Pe baza unui studiu de fezabilitate ce prevede în principiu o legătură a clădirii individuale prin creștere, BIG a demarat la începutul anului un proces de negociere în două etape pentru căutare de direcții. Pe parcursul mai multor faze de planificare, detaliile proiectului sunt elaborate de către arhitecți.

Începând de astăzi, este planificată începerea construcției pentru sfârșitul anului următor. Un lucru este sigur: După finalizarea proiectului – probabil la sfârșitul anului 2020 – Clinica veterinară pentru  animale mici din Viena, lângă stația centrală, are cu câteva sute de metri pătrați de spațiu disponibil mai mult decât în prezent.

Din cauza soluției arhitecturale, ceea ce încă lipsește, există costuri ce nu pot fi cuantificate cu precizie. BIG pune la dispoziția Universitatății Veterinare din Viena pentru proiecte de construcții până la 25 milioane euro.
„Astfel, este acoperită o parte semnificativă a proiectelor de construcție necesare. Avem parteneriate comerciale foarte strânse și pe termen lung cu Universitatea de Medicină Veterinară din Viena.

Așadar, suntem încântați să aducem o contribuție financiară la dezvoltarea structurală a zonei de campus din care beneficiem în calitate de proprietari", declară Hans-Peter Weiss, CEO al BIG. Banii suplimentari sunt alocați prin Ministerul Federal al Științei, Cercetării și Economiei.

În cadrul pachetului de stimulare, îmbogățit cu dividende ale BIG, sunt disponibili încă 7,5 milioane de euro.
Pentru extinderea clinicii veterinare de animale mici, se numără de asemenea clasificarea comună a pacienților într-un singur loc. Scopul este de a reduce în mod semnificativ costurile pentru curățare, întreținere pentru a facilita logistica pentru angajați.

Mai multe Ştiri

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

4 factori care transformă industria veterinară

Creșterea competiției în mediul online în ceea ce privește vânzarea medicamentelor pentru pureci și căpușe, îmbătrânirea demografică în rândul medicilor veterinari, datoriile generate de studii.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Workshop „Chirurgia Aparatului Urinar”

Weekend-ul trecut a avut loc workshop-ul „Chirurgia Aparatului Urinar” susținut de Dr. Vitalaru Bogdan Alexandru la Center of Hope în Brănești.
Citește mai mult

Cupa Pescarului Sud

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Sud

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Greaca-Cercani, judetul Giurgiu în 22-23 iunie 2018.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Moldova

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Iazul Frasin în județul Iași în 18-19 mai 2018.
Citește mai mult

Cupa Pescarului Ardeal

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Ardeal

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Sacoșu Turcesc în județul Timiș în 11-12 mai 2018.
Citește mai mult

SofistiCat 2018

SofistiCat 2018 la Romexpo

În intervalul 14-15 aprilie, Maravet și partenerul său, Farmina Pet Foods România, în calitate de sponsori ai evenimentului, vă așteaptă la expoziția felină "SofistiCat International Spring Show" la Romexpo.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură