Clinică veterinară universitară pentru animale mici este reconstruită

Până la sfârșitul anului 2020 va fi construită la Universitatea de Medicină Veterinară, o nouă stație centrală pentru animalele mici bolnave și rănite.

Universitatea de Medicină Veterinară din Viena are succes cu sprijinul Bundesimmobiliengesellschaft (BIG), o piatră de temelie în deservirea pacienților mici. Până în momentul acesta, în mai multe locații din campus , echipamente și servicii medicale împărțite ale clinicii universitare pentru animale mici au fost unite.
Astfel, la Universitatea de Medicină Veterinară din Viena, există doar o singură stație centrală pentru deținătorii de animale bolnave sau rănite precum câini, pisici, iepuri, reptile și păsări exotice.

Petra Winter
Petra Winter- rectorul VetMedUni Viena

„Odată cu renovarea Clinicii Universitare de animale mici, creăm pentru deținătorii și deținătoarele de animale, un punct central pentru pacienți în Campusul de la Universitatea de Medicină Veterinară din Viena. Astfel, noi garantăm în continuare, în cadrul formării profesionale a studenților noștri, o integrare optimă la serviciile în curs de desfășurare ale clinicii.
În plus, expertiza și competențele noastre sunt strânse - de la înregistrarea pacienților cu privire la examinarea cu raze X, rezonanță magnetică sau tomografie computerizată până la tratamentul individual.
Odată cu renovarea clinicii unviersitare pentru animale mici, vă garantăm că infrastructura campusului nostru universitar rămâne durabil pentru următoarele două decenii. Utilizarea eficientă a sinergiilor rezultate, joacă un rol important, după cum a declarat rectorul Universității de Medicină Veterinară din Viena, Petra Winter.

Pe baza unui studiu de fezabilitate ce prevede în principiu o legătură a clădirii individuale prin creștere, BIG a demarat la începutul anului un proces de negociere în două etape pentru căutare de direcții. Pe parcursul mai multor faze de planificare, detaliile proiectului sunt elaborate de către arhitecți.

Începând de astăzi, este planificată începerea construcției pentru sfârșitul anului următor. Un lucru este sigur: După finalizarea proiectului – probabil la sfârșitul anului 2020 – Clinica veterinară pentru  animale mici din Viena, lângă stația centrală, are cu câteva sute de metri pătrați de spațiu disponibil mai mult decât în prezent.

Din cauza soluției arhitecturale, ceea ce încă lipsește, există costuri ce nu pot fi cuantificate cu precizie. BIG pune la dispoziția Universitatății Veterinare din Viena pentru proiecte de construcții până la 25 milioane euro.
„Astfel, este acoperită o parte semnificativă a proiectelor de construcție necesare. Avem parteneriate comerciale foarte strânse și pe termen lung cu Universitatea de Medicină Veterinară din Viena.

Așadar, suntem încântați să aducem o contribuție financiară la dezvoltarea structurală a zonei de campus din care beneficiem în calitate de proprietari", declară Hans-Peter Weiss, CEO al BIG. Banii suplimentari sunt alocați prin Ministerul Federal al Științei, Cercetării și Economiei.

În cadrul pachetului de stimulare, îmbogățit cu dividende ale BIG, sunt disponibili încă 7,5 milioane de euro.
Pentru extinderea clinicii veterinare de animale mici, se numără de asemenea clasificarea comună a pacienților într-un singur loc. Scopul este de a reduce în mod semnificativ costurile pentru curățare, întreținere pentru a facilita logistica pentru angajați.

Mai multe Ştiri

Workshop II de Stomatologie Veterinara

Workshop II de Stomatologie Veterinara

Pe data de 28 octombrie, sambata a avut loc cel de al doilea eveniment din anul 2017 al Asociatiei Romane de Stomatologie Veterinara (ARSV) Workshopul cu titlul "Anestezia loco-regionala, Extractia dentara simpla, extractia dentara chirurgicala si complicata"
Citește mai mult

Maravet Strongest

Maravet - Strongest in Romania

Pentru al III-lea an la rând Maravet intră în grupul companiilor Strongest in Romania.
 “Strongest in Romania” confirmă încrederea de care a dat dovadă compania și capacitatea acesteia de a-și achita obligațiile financiare viitoare.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

ABO MIX S.A. angajează inginer zootehnist și medic veterinar

ABO MIX S.A., având ca obiect de activitate cresterea suinelor si producerea de furaje combinate, cu sediul în Municipiul Satu Mare, str. Depozitelor, nr. 31, jud. Satu Mare, este interesată în angajarea de personal absolventi cu studii superioare de specialitate inginer zootehnist si medic veterinar. 
Citește mai mult

100 de medici din toata tara, la prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară

100 de medici din toata tara, la prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară

Prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară desfășurată zilele trecute, în Capitală, a adunat aproximativ 100 de medici veterinari și studenți din toată țara, dornici să afle, direct de la specialiști, totul despre sănătatea dentară a animalelor de companie!
Citește mai mult

Stanley Bergman

Stanley Bergman - CEO al anului 2017

De mai bine de 80 ani, Henry Schein a fost de mare succes datorita muncii grele si eforturilor nemarginite ale echipei de angajati in numar de 21.000. In ultima saptamana, munca noastra si angajamentul nostru au fost recunoscute in mod special.
Citește mai mult

Bayer_antiparazitare

Evenimente științifice despre paraziții externi și importanța repelenței în prevenirea bolilor transmise de vectori

Maravet în colaborare cu Bayer și IubesteAnimalele.ro vă invită la evenimente științifice despre paraziții externi și importanța repelenței în prevenirea bolilor transmise de vectori în diverse locații din țară.
Citește mai mult

Dermatologie

Noutăți terapeutice în dermatologia veterinară

Seminarul va avea loc în data de 3 iunie la Facultatea de Medicină Veterinară Spiru Haret.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură