Henry Schein primește recunoaștere din partea celor de la Institutional Investor

(16.03.2016) Henry Schein pe locul 2 în topul celor mai bune companii IR – Institutional Investor a inclus echipa de management a Henry Schein în studiul executivilor All-America.

MELVILLE, N.Y., 9 Martie, 2016 /PRNewswire/ -- Henry Schein, Inc. (NASDAQ:HSIC) cel mai mare furnizor din lume de produse și servicii pentru sănătate dedicate cabinetelor stomatologice, cabinetelor veterinare și medicilor practicieni, a anunțat astăzi că a fost selectat în topul celor mai bune firme din domeniul tehnologiei în sănătate și a distribuției produselor pentru sănătate de către comunitatea de vânzări ca parte a studiului efectuat de Institutional Investor pe echipele executive All-America.

Institutional Investor a analizat 2,040 investitori – analiști pe partea de vânzare, dar și de cumpărare și manageri financiari – în total aproape 680 de firme care oferă servicii financiare de pe întreg teritoriul țării (SUA) pentru a identifica cea mai buna echipă executivă All-America a acestui an, echipă care este compusă din companii și executivi care dau dovadă de excelență în domeniul lor.

Henry Schein s-a clasat după cum urmează:

•    Stanley Bergman, Președintele consiliului de administrație și CEO, s-a clasat pe locul 2 la categoria cel mai bun CEO.
•    Steven Paladino, Vicepreședinte Executiv și Director Financiar, s-a clasat pe locul 2 la categoria cel mai bun Director Financiar
•    Carolynne Borders, Vicepreședinte pe partea de Relații cu investitorii, s-a clasat pe locul 3 la categoria cel mai bun specialist pe partea de Relații cu investitorii.
•    Henry Schein s-a clasat pe locul 2 în topul celor mai bune companii în relația cu investitorii

Un număr total de 29 de companii au fost nominalizate în sectorul Distribuției produselor pentru sănătate și al Tehnologiei în sănătate.

„Suntem încântați să fim recunoscuți pentru devotamentul nostru în materie de comunicare deschisă cu investitorii noștri, și onorați să fim printre cei mai recunoscuți bărbați și femei din echipa de executivi All-America selectată de Institutional Investor în anul 2016”, a declarat. dl. Bergman. „Investitorii noștri sunt printre cei 5 constituenți de bază ai Henry Schein – pe langă clienți, furnizori, membrii echipei Schein și societatea în general – și suntem dedicați să asigurăm o creștere continuă și profitabilitate, care să genereze un profit constant, pe măsura investiției.”

Clasamentul complet al celor de la Institutional Investor pentru anul 2016 este disponibil aici.

Mai multe Ştiri

Forum Practica Veterinara

Workshop imagistică veterinară 1

În intervalul 19-20 aprilie 2019, Forumul pentur Practică Veterinară România, vă așteaptă la cea de-a III-a ediție la Crowne Plaza Hotel - București. Coordonatorul evenimentului este Prof. univ. dr. Mario Codreanu.
Citește mai mult

Ordin pentru modificarea și completarea normelor privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân

Ordin pentru modificarea şi completarea Normelor privind identificarea şi înregistrarea
câinilor cu stapân aprobate prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare
Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr. 1/2014.
Citește mai mult

Stand Maravet AMVAC 2018_1

AMVAC 2018

Congresul Internațional AMVAC a reunit medici veterinari din întreaga țară și a reușit să-i aducă față în față atât cu companiile de top din domeniul sănătății animalelor cât și cu lectori în domeniul medicinei veterinare.
Citește mai mult

VetTube

GI disorders in dogs: new insights in diagnosis and management

Te invităm să afli noutățile din domeniul managementului și diagnosticului afecțiunilor gastrointestinale la câini!
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

4 factori care transformă industria veterinară

Creșterea competiției în mediul online în ceea ce privește vânzarea medicamentelor pentru pureci și căpușe, îmbătrânirea demografică în rândul medicilor veterinari, datoriile generate de studii.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Workshop „Chirurgia Aparatului Urinar”

Weekend-ul trecut a avut loc workshop-ul „Chirurgia Aparatului Urinar” susținut de Dr. Vitalaru Bogdan Alexandru la Center of Hope în Brănești.
Citește mai mult

Cupa Pescarului Sud

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Sud

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Greaca-Cercani, judetul Giurgiu în 22-23 iunie 2018.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură