Investitorul Instituțional recunoaște meritele Echipei Manageriale Henry Schein în toate sondajele All-America Executive Team

(28.12.2016) MELVILLE, N.Y., Dec. 7, 2016 /PRNewswire/ - Henry Schein, Inc. (HSIC) a anunțat astăzi că a fost ales printre performerii de top din categoria Health Care Technology & Distribution ca parte a sondajelor Investitorului Instituțional din 2017 pentru All-America Executive Team.

Investitorul Instituțional a intervievat 3,178 specialiști în investiții – analiști achiziții, manageri de bani și cercetători vânzări -  la 910 firme de servicii financiare din întreaga țară pentru a identifica All-America Executive Team din acest an, care este alcătuit din companii și directori care prezintă excelență în domeniilor lor.
 
Henry Schein a fost clasat după cum urmează în categoria Health Care Technology & Distribution:
-          Stanley Bergman, Președinte al consiliului și Director General, a fost clasat pe locul al doilea pentru Best CEO de către partea de vânzări;
-          Steven Paladino, Vice Președintele Executiv și Director General, a fost clasat pe locul al doilea la nivel global pentru Best CFO, și a fost clasat pe locul al doilea  pe partea de vânzări și pe locul al treilea de către partea de achiziții; și
-          Henry Schein a fost clasat pe locul al doilea pentru în topul celor mai bune companii pe partea de relații cu Investitorii  (Best IR Company) de către partea de vânzari.
Un număr total de 29 de companii au fost nominalizate în sectorul Health Care Technology & Distribution.
"Este o onoare să mă aflu printre cei mai de seamă domni și doamne din Investitorul Instituțional 2017 All-America Executive Team, iar noi la Henry Schein suntem foarte încântați să fim recunoscuți pentru angajamentul nostru de a deschide comunicările cu investitorii noștri", a declarat Dl.Paladino .

Despre Henry Schein, Inc.

Henry Schein, Inc (HSIC) ste cel mai mare furnizor la nivel mondial de produse și servicii al cabinetelor stomatologice, veterinare și al medicilor practicieni. Compania este utilă, de asemenea, și laboratoarelor stomatologice, clinicilor medicale instituționale și guvernamentale și altor locații de îngrijire alternativă. O companie Fortune 500® membră a S & P 500® și a 100® Nasdaq, Henry Schein are mai bine de 19.000 de membri și ajută mai mult de un milion de clienți.
Compania oferă o selecție completă a produselor și a serviciilor, incluzând sfaturi cu valoare adaugată pentru a înființa în mod eficient cabinete și pentru a furniza servicii de înaltă calitate. Henry Schein operează printr-o retea de distribuție centralizată și automatizată, cu o selecție de mai mult de 110.000 de produse de marca și produsele proprii Henry Schein, precum și mai mult de 150.000 de produse suplimentare disponibile pentru comenzi speciale. Totodată, compania oferă clienților soluții tehnologice exclusive și inovative, incluzând un software de gestiune și soluții pentru comerțul electronic, precum și o gamă largă de servicii financiare.
Cu sediul în Melville, N.Y., Henry Schein deține operațiuni sau afiliați în 33 de țări. Vânzările companiei au atins o sumă record de 10.6 miliarde de dolari în 2015 și au crescut cu o rată anuală de aproximativ 15% de când Henry Schein a devenit o companie publică, în 1995. Pentru mai multe informații vizitați Henry Schein la www.henryschein.com, Facebook.com/HenrySchein și @HenrySchein pe Twitter.


Mai multe Ştiri

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

20 de ani de Maravet

Săptămâna aceasta Maravet a împlinit 20 de ani. Trăim prezentul...provocăm viitorul.
Citește mai mult

Congres International Nefrologie

Congresul Internațional de Nefrologie Veterinară

În perioada 23-24 februarie, la Crystal Palace Ballrooms București va avea loc cea de-a doua ediție a Congresului Internațional de Nefrologie Veterinară.
Evenimentul reunește specialiști în patologia animalelor de companie, cu preocupări în domenii precum: nefrologie, cardiologie, endoscopie, parazitologie și medicina veterinară internă. 
Citește mai mult

Asociația Medicilor Veterinari Clinicieni din București organizează cursuri de perfecționare continuă

Asociația Medicilor Veterinari Clinicieni din București va organiza în data de 4 februarie 2018, începând cu ora 14:00 cursuri de perfecționare continuă. Evenimentul va avea loc la hotel Rin Central, București.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Asociația Medicilor Veterinari Clinicieni din București organizează cursuri de perfecționare continuă

Asociația Medicilor Veterinari Clinicieni din București va organiza în data de 4 februarie 2018, începând cu ora 14:00 cursuri de perfecționare continuă. Evenimentul va avea loc la hotel Rin Central, București.
Citește mai mult

Workshop II de Stomatologie Veterinara

Workshop II de Stomatologie Veterinara

Pe data de 28 octombrie, sambata a avut loc cel de al doilea eveniment din anul 2017 al Asociatiei Romane de Stomatologie Veterinara (ARSV) Workshopul cu titlul "Anestezia loco-regionala, Extractia dentara simpla, extractia dentara chirurgicala si complicata"
Citește mai mult

Maravet Strongest

Maravet - Strongest in Romania

Pentru al III-lea an la rând Maravet intră în grupul companiilor Strongest in Romania.
 “Strongest in Romania” confirmă încrederea de care a dat dovadă compania și capacitatea acesteia de a-și achita obligațiile financiare viitoare.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

ABO MIX S.A. angajează inginer zootehnist și medic veterinar

ABO MIX S.A., având ca obiect de activitate cresterea suinelor si producerea de furaje combinate, cu sediul în Municipiul Satu Mare, str. Depozitelor, nr. 31, jud. Satu Mare, este interesată în angajarea de personal absolventi cu studii superioare de specialitate inginer zootehnist si medic veterinar. 
Citește mai mult

100 de medici din toata tara, la prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară

100 de medici din toata tara, la prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară

Prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară desfășurată zilele trecute, în Capitală, a adunat aproximativ 100 de medici veterinari și studenți din toată țara, dornici să afle, direct de la specialiști, totul despre sănătatea dentară a animalelor de companie!
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură