Fonduri europene nerambursabile pentru activități sanitar-veterinare

(29.07.2016) În perioada 28 iulie, ora 9.00 - 30 noiembrie, ora 16.00, se pot depune la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), cererile de finanțare pentru submăsura 6.2 "Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale" (sM6.2) și submăsura 6.4 "Investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole" din cadrul PNDR 2016.


Cererile de finanțare, propunerile de proiecte și alte documente necesare se pot depune pe site-ul www.afir.info

Submăsura 6.2 "Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale" are un buget total de 73 milioane Euro.

Avantajul acestei linii de finanțare este fapul că sprijinul nerambursabil este de 100% din valoarea investiției, nefiind solicitată contribuție proprie din partea antreprenorului.

Sprijinul nerambursabil va fi de 70.000 Euro / proiect în cazul activităților de producție, servicii medicale, sanitar-veterinare și de agroturism.

Banii vor fi acordați sub formă de primă în două tranșe astfel:
•    
70% din cuantumul sprijinului la primirea deciziei de finanțare;
•    30% din cuantumul sprijinului se va acorda cu condiția implementării corecte a Planului de Afaceri fără a depăși 5 ani de la data semnării Deciziei de Finanțare.

Submăsura 6.4 - "Investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole" are un buget total alocat de 85 milioane Euro.

În aceasta schemă, antreprenorii pot obține sprijin nerambursabil de până la 200.000 de Euro pe 3 ani fiscali, pentru dezvoltarea unor mici afaceri non-agricole, în mediul rural.

Intensitatea sprijinului nerambursabil este de maximum 90% din valoarea proiectului, ceea ce înseamnă că și solicitantul trebuie să vină cu minimum 10% din valoarea investițiilor.

Pentru mai multe detailii accesați site-ul www.afir.info

Mai multe Ştiri

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

4 factori care transformă industria veterinară

Creșterea competiției în mediul online în ceea ce privește vânzarea medicamentelor pentru pureci și căpușe, îmbătrânirea demografică în rândul medicilor veterinari, datoriile generate de studii.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Workshop „Chirurgia Aparatului Urinar”

Weekend-ul trecut a avut loc workshop-ul „Chirurgia Aparatului Urinar” susținut de Dr. Vitalaru Bogdan Alexandru la Center of Hope în Brănești.
Citește mai mult

Cupa Pescarului Sud

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Sud

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Greaca-Cercani, judetul Giurgiu în 22-23 iunie 2018.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Moldova

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Iazul Frasin în județul Iași în 18-19 mai 2018.
Citește mai mult

Cupa Pescarului Ardeal

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Ardeal

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Sacoșu Turcesc în județul Timiș în 11-12 mai 2018.
Citește mai mult

SofistiCat 2018

SofistiCat 2018 la Romexpo

În intervalul 14-15 aprilie, Maravet și partenerul său, Farmina Pet Foods România, în calitate de sponsori ai evenimentului, vă așteaptă la expoziția felină "SofistiCat International Spring Show" la Romexpo.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură