Eveniment dializă Vet Zone Constanța

(05.10.2015) Sâmbătă, 3 octombrie 2015, la Constanța a avut loc o nouă sesiune a workshop-ului ,,Dializa peritoneală la animalele de companie - provocări şi limite”. Prezentarea a fost susținută de Dr. Bogdan-Alexandru Viţălaru, iar gazda evenimentului a fost clinica Vet Zone.

Prezentarea doctorului Vițălaru s-a axat pe descrierea funcției rinichilor și importanța lor pentru organism, precum și principalele afecțiuni și situații care implică dializa. A fost subliniată și importanța dializei în unele afecțiuni în care poate fi cheia în reușita terapeutică.

Prezentarea a cuprins și o parte tehnică privind descrierea mijloacelor tehnice de efectuare a dializei: sonde, aparatură, substanțe necesare.


Ca la fiecare workshop susținut de dr. Alexandru Viţălaru, la finalul acestuia, medicii prezenți au avut ocazia să participe și la o serie de aplicații practice.


Mai multe Ştiri

Cupa Pescarului Sud

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Sud

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Greaca-Cercani, judetul Giurgiu în 22-23 iunie 2018.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Moldova

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Iazul Frasin în județul Iași în 18-19 mai 2018.
Citește mai mult

Cupa Pescarului Ardeal

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Ardeal

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Sacoșu Turcesc în județul Timiș în 11-12 mai 2018.
Citește mai mult

SofistiCat 2018

SofistiCat 2018 la Romexpo

În intervalul 14-15 aprilie, Maravet și partenerul său, Farmina Pet Foods România, în calitate de sponsori ai evenimentului, vă așteaptă la expoziția felină "SofistiCat International Spring Show" la Romexpo.
Citește mai mult

Stând la trecerea de...gâște

În Olanda, gâștele au prioritate.
Citește mai mult

Vectori

Workshop-urile „Boli vectoriale la animale de companie în România: Aspecte practice

Echipa Maravet are plăcerea de a vă invita la Workshopul „Boli vectoriale la animale de companie în România: Aspecte practice".
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură