Luați-vă timp pentru Ioana!

(02.04.2012) Acest mesaj este un apel către dumneavoastră: colega noastră, dr. Ioana Neghirlă, un medic veterinar şi un specialist de mare valoare, care a adus atât Autorităţii cât şi profesiei noastre prestigiu şi valoare, a fost diagnosticată în anul 2008, la 27 de ani, cu Limfom malign Non-Hodgkins.

A urmat, cu stoicism, tratamente cu citostatice, dar boala a continuat să evolueze. Noi toți putem să o ajutăm pe Ioana să trăiască.

Ioana Neghirlă
Ioana Neghirlă
“Ioana este parte din întregul nostru şi fără să strig, şi fără să țip, şi fără să mă prăbuțesc, şi fără să mă dau înapoi vreau să știti că mă alătur şi eu ... cu toți cei pe care îi cunosc, dar nu în ultimul rând cu Dumnezeu, vom face echipă şi vom căuta un drum spre lumină, îl vom străbate cu încredere,  speranță şi credință!

Eu vreau ca Ioana să învingă!
Tu vrei ca Ioana să învingă!
Noi vrem ca Ioana să învingă!
Voi vreți? Alătura-te campaniei noastre “Luaţi-vă timp pentru Ioana!”

Ioana,  este floarea de cais … care mâine va da rod şi care va zâmbi soarelui şi ea Ioana va avea timp pentru lucru, pentru a gândi, timp pentru joacă, timp pentru citit, timp pentru închinare, timp pentru visare şi iubire, Ioana va avea timp să vă spună tuturor: Mulţumesc!”

Dr. Cornelia Tîlpeanu-Director executiv adjunct-DSVSA Călăraşi

Mesajul conducerii Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor

Dragii noştri colegi,

Acest mesaj este un apel către dumneavoastră: colega noastră, dr. Ioana Neghirlă, un medic veterinar şi un specialist de mare valoare, care a adus atât Autorităţii cât şi profesiei noastre prestigiu şi valoare, a fost diagnosticată în anul 2008, la 27 de ani, cu Limfom malign Non-Hodgkins. A urmat, cu stoicism, tratamente cu citostatice, dar boala a continuat să evolueze. Această boală necruţătoare, care nu a reuşit să înfrângă demnitatea şi spiritul nobil al Ioanei, nu vrea să renunţe.

SINGURA ei şansă este un transplant de măduvă osoasă, care se poate face la clinica Anadolu din Istanbul şi al cărui cost se ridică la peste 60.000 EURO.

Costul operaţiei depăşeşte posibilităţile ei financiare!

Credem cu tărie că Ioana nu este singură în lupta ei pentru viaţă, suntem aproape 8.000 de colegi din reţeaua sanitară veterinară, din laboratoare şi institute, funcţionari publici, medici veterinari concesionari dar, mai ales, suntem oameni care nu o vom lăsa pe Ioana să-şi piardă şansa la viaţă!

Credem că ne putem mobiliza cu toţii şi că putem să dăm dovadă de omenie şi de sprijin pentru Ioana, aşa cum am făcut şi vom face pentru oricare dintre colegii noştri aflaţi în momente de răscruce.

Să o ajutăm pe Ioana să strângă această sumă şi să trăiască!

Conturile în care puteţi face donaţii sunt:

NEGHIRLĂ IOANA
CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA
SUCURSALA PLAZA ROMANIA
CONT EURO
RO 42 FNNB 001902300748 EU 01
COD SWIFT FNNBROBU

CONT LEI
RO 83 FNNB 010202300748 RO 03"

Luaţi-vă timp pentru lucru - este prețul succesului.
Luaţi-vă timp pentru a gândi - este izvorul puterii.
Luaţi-vă timp de joacă - este secretul tinereții.
Luaţi-vă timp de citit - este fundamentul cunoașterii.
Luaţi-vă timp de închinare - este autostrada spre venerație și spală praful pământului de pe ochii noștri.
Luaţi-vă timp de a ajuta și de a vă bucura cu prietenii - este sursa fericirii.
Luaţi-vă timp să iubiți - este sacramentul vieții.
Luaţi-vă timp să visați - ridică sufletul spre stele.
Luaţi-vă timp să râdeți - este cântecul care ușurează sarcina vieții.
Luaţi-vă timp pentru sănătate - este adevărata bogăție și tezaur al vieții.
Luaţi-vă timp pentru frumos - se află pretutindeni în natură.
Luaţi-vă  timp pentru planificare - este secretul care ne face în stare să avem timp pentru a ne lua timp pentru primele 11 lucruri.Mai multe Ştiri

Asociația Medicilor Veterinari Clinicieni din București organizează cursuri de perfecționare continuă

Asociația Medicilor Veterinari Clinicieni din București va organiza în data de 4 februarie 2018, începând cu ora 14:00 cursuri de perfecționare continuă. Evenimentul va avea loc la hotel Rin Central, București.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Asociația Medicilor Veterinari Clinicieni din București organizează cursuri de perfecționare continuă

Asociația Medicilor Veterinari Clinicieni din București va organiza în data de 4 februarie 2018, începând cu ora 14:00 cursuri de perfecționare continuă. Evenimentul va avea loc la hotel Rin Central, București.
Citește mai mult

Workshop II de Stomatologie Veterinara

Workshop II de Stomatologie Veterinara

Pe data de 28 octombrie, sambata a avut loc cel de al doilea eveniment din anul 2017 al Asociatiei Romane de Stomatologie Veterinara (ARSV) Workshopul cu titlul "Anestezia loco-regionala, Extractia dentara simpla, extractia dentara chirurgicala si complicata"
Citește mai mult

Maravet Strongest

Maravet - Strongest in Romania

Pentru al III-lea an la rând Maravet intră în grupul companiilor Strongest in Romania.
 “Strongest in Romania” confirmă încrederea de care a dat dovadă compania și capacitatea acesteia de a-și achita obligațiile financiare viitoare.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

ABO MIX S.A. angajează inginer zootehnist și medic veterinar

ABO MIX S.A., având ca obiect de activitate cresterea suinelor si producerea de furaje combinate, cu sediul în Municipiul Satu Mare, str. Depozitelor, nr. 31, jud. Satu Mare, este interesată în angajarea de personal absolventi cu studii superioare de specialitate inginer zootehnist si medic veterinar. 
Citește mai mult

100 de medici din toata tara, la prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară

100 de medici din toata tara, la prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară

Prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară desfășurată zilele trecute, în Capitală, a adunat aproximativ 100 de medici veterinari și studenți din toată țara, dornici să afle, direct de la specialiști, totul despre sănătatea dentară a animalelor de companie!
Citește mai mult

Stanley Bergman

Stanley Bergman - CEO al anului 2017

De mai bine de 80 ani, Henry Schein a fost de mare succes datorita muncii grele si eforturilor nemarginite ale echipei de angajati in numar de 21.000. In ultima saptamana, munca noastra si angajamentul nostru au fost recunoscute in mod special.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură