Euro Dog Show 2012 – pentru prima dată găzduit în România 5-7 octombrie 2012

(28.02.2012) Asociaţia Chinologică Română are importanta misiune şi onoarea de a organiza în 2012 la Bucureşti, pentru prima oară în România, cea mai importantă manifestare chinologică continentală: Expoziţia Canină Europeană.

Chinologia Română va sărbători cu acest prilej 85 de ani de la înfiinţarea primei organizaţii chinologice naţionale şi care, din 1933 a devenit membră a Federaţiei Chinologice Internaţionale.

Euro Dog Show 2012 “Această manifestare atât de importantă reprezintă pentru noi încununarea eforturilor multor generaţii de chinologi români pasionaţi si dedicati creşterii şi promovării câinilor de rasă în România.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm să participaţi la Expoziţia Europeană de la Bucuresti din 5-7 octombrie 2012.

Suntem bucuroşi şi onoraţi a avea ca patron al expoziţiei noastre pe domnul Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României. Mulţumim încă o dată tuturor acelora care au fost alături de noi şi ne-au acordat acest mandat în cadrul Secţiunii Europa FCI si îi asigurăm că nu le vom da nici un motiv de regret.” spune președintele AChR, Cristian Ştefănescu.

Locul de desfăşurare al expoziţiei

ROMEXPO - Adresa: Bulevardul Mărăşti, no. 65-67, POB 32-3, code 011465, Bucureşti, România

Informaţii Generale

Expoziţia este organizată cu respectarea regulamentul FCI precum şi a reglementărilor stabilite de către Asociaţia Chinologică Română.

Clasele

Înscrierile duble şi cele întârziate (dupa data de închidere a înscrierilor) nu sunt admise.

Clase de arbitrare

  1. Clasa Baby : pentru câini de 3 până la 6 luni (CAC/CACIB nu este posibil).
  2. Clasa Puppy : pentru câini de la 6 până la 9 luni (CAC/CACIB nu este posibil).
  3. Clasa Junior: pentru câini de la 9 până la 18 luni (CACIB nu este posibil)
  4. Clasa Intermediara: pentru câini de la 15 până la 24 luni
  5. Clasa Deaschisa : pentru câini de la 15 luni şi peste
  6. Clasa Munca: pentru câini de la 15 luni şi peste. Pentru a înscrie un câine la această clasă, formularul de înscriere trebuie să fie însoţit de o copie a certificatului de munca F.C.I. ce conţine confirmarea ţarii membre în care deţinătorul şi/sau proprietarul isi are domiciliul permanent. Singurele rase eligibile pentru această clasă sunt cele menţionate ca rase utilitare în nomenclatorul F.C.I. Se vor avea in vedere insa excepţiile acordate anumitor ţări pentru anumite rase.
  7. Clasa Campioni: pentru câini de la 15 luni şi peste. Pentru a înscrie un câine la Clasa Campioni, unul din următoarele documente trebuie să fi fost confirmat până în ziua încheierii înscrierilor: dovada titlului, în copie, trebuie anexată formularului de înscriere : Campion Internaţional F.C.I. de frumuseţe sau/si Campion National de frumuseţe. Este posibilă recunoaşterea Campionilor Naţionali de frumuseţe din ţările ce nu sunt membre ale FCI.
  8. Clasa veterani: pentru câini cu vârsta de 8 ani sau mai mare (CACIB nu este posibil).

Competiţii colective opţionale: Pentru a participa la aceste clase/competiţii, câinii trebuie înregistraţi individual la una din celelalte clase.

Perechi: un mascul şi o femelă din aceeaşi rasă şi varietate ce aparţin aceluiaşi proprietar.

Grup de crestere: constă din minimum trei şi maximum cinci exemplare din aceeaşi rasă şi varietate, de orice sex, crescute de aceeaşi persoană (acelaşi nume de canisa) chiar dacă nu se află în proprietatea sa.

Grup de urmasi: un mascul sau o femelă cu minim trei şi maxim cinci descendenţi (de primă generaţie, fii/fiice). Câinii înscrişi pentru clasele colective trebuie să fie înscrişi la una din celălalte clase ale European Dog Show.

Competiţiile speciale:

Junior handler (Tineri prezentatori): pentru competiţie este permisă înscrierea tinerilor handleri între11 şi 17 ani. Se vor aplica regulile F.C.I. pentru competiţiile de Junior Handling.

Mai multe informații despre Euro Dog Show, inclusiv despre înscriere, puteți găsi la adresa: www.eurodogshow2012.ro/ro


Mai multe Ştiri

workshop_anestezie

Introducere în anestezia inhalatorie la câini și pisici

Maravet în colaborare cu Facultatea de Medicină Veterinară, București vă invită în data de 24 martie la workshop-ul "Introducere în anestezia inhalatorie la câini și pisici".
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Ziua femeii medic veterinar 2018

În 9-10 martie a avut loc evenimentul anual organizat de Amvac/Rosava „Ziua femeii medic veterinar“. Maravet mulțumește tuturor participanților. Vă așteptăm și la anul cu noi surprize.
Citește mai mult

RoVECCS

Congresul Național de Urgențe și Terapie Intensivă Veterinară ROVECCS

Maravet vă invită cu drag la cel de-al 4-lea congres RoVECCS! Congresul Național de Urgențe și Terapie Intensivă Veterinară ROVECCS: 16-18 martie, Teatrul Regal Elisabeta, București.
Citește mai mult

Ziua Femeii Medic Veterinar

Ziua Femeii Medic Veterinar

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, 8 martie, Maravet, în calitate de sponsor platinum, vă așteaptă la evenimentul „Ziua femeii medic veterinar“, pe 9 şi 10 martie, la Sibiu.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

La mulți ani cu ocazia zilei de 1 martie

Echipele Maravet si VET-Magazin urează la mulți ani tutoror colaboratoarelor. O primavară frumoasă alături de cei dragi și împliniri pe toate planurile.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

20 de ani de Maravet

Săptămâna aceasta Maravet a împlinit 20 de ani. Trăim prezentul...provocăm viitorul.
Citește mai mult

Congres International Nefrologie

Congresul Internațional de Nefrologie Veterinară

În perioada 23-24 februarie, la Crystal Palace Ballrooms București va avea loc cea de-a doua ediție a Congresului Internațional de Nefrologie Veterinară.
Evenimentul reunește specialiști în patologia animalelor de companie, cu preocupări în domenii precum: nefrologie, cardiologie, endoscopie, parazitologie și medicina veterinară internă. 
Citește mai mult

Asociația Medicilor Veterinari Clinicieni din București organizează cursuri de perfecționare continuă

Asociația Medicilor Veterinari Clinicieni din București va organiza în data de 4 februarie 2018, începând cu ora 14:00 cursuri de perfecționare continuă. Evenimentul va avea loc la hotel Rin Central, București.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură