Euro Dog Show 2012 – pentru prima dată găzduit în România 5-7 octombrie 2012

(28.02.2012) Asociaţia Chinologică Română are importanta misiune şi onoarea de a organiza în 2012 la Bucureşti, pentru prima oară în România, cea mai importantă manifestare chinologică continentală: Expoziţia Canină Europeană.

Chinologia Română va sărbători cu acest prilej 85 de ani de la înfiinţarea primei organizaţii chinologice naţionale şi care, din 1933 a devenit membră a Federaţiei Chinologice Internaţionale.

Euro Dog Show 2012 “Această manifestare atât de importantă reprezintă pentru noi încununarea eforturilor multor generaţii de chinologi români pasionaţi si dedicati creşterii şi promovării câinilor de rasă în România.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm să participaţi la Expoziţia Europeană de la Bucuresti din 5-7 octombrie 2012.

Suntem bucuroşi şi onoraţi a avea ca patron al expoziţiei noastre pe domnul Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României. Mulţumim încă o dată tuturor acelora care au fost alături de noi şi ne-au acordat acest mandat în cadrul Secţiunii Europa FCI si îi asigurăm că nu le vom da nici un motiv de regret.” spune președintele AChR, Cristian Ştefănescu.

Locul de desfăşurare al expoziţiei

ROMEXPO - Adresa: Bulevardul Mărăşti, no. 65-67, POB 32-3, code 011465, Bucureşti, România

Informaţii Generale

Expoziţia este organizată cu respectarea regulamentul FCI precum şi a reglementărilor stabilite de către Asociaţia Chinologică Română.

Clasele

Înscrierile duble şi cele întârziate (dupa data de închidere a înscrierilor) nu sunt admise.

Clase de arbitrare

  1. Clasa Baby : pentru câini de 3 până la 6 luni (CAC/CACIB nu este posibil).
  2. Clasa Puppy : pentru câini de la 6 până la 9 luni (CAC/CACIB nu este posibil).
  3. Clasa Junior: pentru câini de la 9 până la 18 luni (CACIB nu este posibil)
  4. Clasa Intermediara: pentru câini de la 15 până la 24 luni
  5. Clasa Deaschisa : pentru câini de la 15 luni şi peste
  6. Clasa Munca: pentru câini de la 15 luni şi peste. Pentru a înscrie un câine la această clasă, formularul de înscriere trebuie să fie însoţit de o copie a certificatului de munca F.C.I. ce conţine confirmarea ţarii membre în care deţinătorul şi/sau proprietarul isi are domiciliul permanent. Singurele rase eligibile pentru această clasă sunt cele menţionate ca rase utilitare în nomenclatorul F.C.I. Se vor avea in vedere insa excepţiile acordate anumitor ţări pentru anumite rase.
  7. Clasa Campioni: pentru câini de la 15 luni şi peste. Pentru a înscrie un câine la Clasa Campioni, unul din următoarele documente trebuie să fi fost confirmat până în ziua încheierii înscrierilor: dovada titlului, în copie, trebuie anexată formularului de înscriere : Campion Internaţional F.C.I. de frumuseţe sau/si Campion National de frumuseţe. Este posibilă recunoaşterea Campionilor Naţionali de frumuseţe din ţările ce nu sunt membre ale FCI.
  8. Clasa veterani: pentru câini cu vârsta de 8 ani sau mai mare (CACIB nu este posibil).

Competiţii colective opţionale: Pentru a participa la aceste clase/competiţii, câinii trebuie înregistraţi individual la una din celelalte clase.

Perechi: un mascul şi o femelă din aceeaşi rasă şi varietate ce aparţin aceluiaşi proprietar.

Grup de crestere: constă din minimum trei şi maximum cinci exemplare din aceeaşi rasă şi varietate, de orice sex, crescute de aceeaşi persoană (acelaşi nume de canisa) chiar dacă nu se află în proprietatea sa.

Grup de urmasi: un mascul sau o femelă cu minim trei şi maxim cinci descendenţi (de primă generaţie, fii/fiice). Câinii înscrişi pentru clasele colective trebuie să fie înscrişi la una din celălalte clase ale European Dog Show.

Competiţiile speciale:

Junior handler (Tineri prezentatori): pentru competiţie este permisă înscrierea tinerilor handleri între11 şi 17 ani. Se vor aplica regulile F.C.I. pentru competiţiile de Junior Handling.

Mai multe informații despre Euro Dog Show, inclusiv despre înscriere, puteți găsi la adresa: www.eurodogshow2012.ro/ro


Mai multe Ştiri

VetTube

GI disorders in dogs: new insights in diagnosis and management

Te invităm să afli noutățile din domeniul managementului și diagnosticului afecțiunilor gastrointestinale la câini!
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

4 factori care transformă industria veterinară

Creșterea competiției în mediul online în ceea ce privește vânzarea medicamentelor pentru pureci și căpușe, îmbătrânirea demografică în rândul medicilor veterinari, datoriile generate de studii.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Workshop „Chirurgia Aparatului Urinar”

Weekend-ul trecut a avut loc workshop-ul „Chirurgia Aparatului Urinar” susținut de Dr. Vitalaru Bogdan Alexandru la Center of Hope în Brănești.
Citește mai mult

Cupa Pescarului Sud

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Sud

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Greaca-Cercani, judetul Giurgiu în 22-23 iunie 2018.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Moldova

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Iazul Frasin în județul Iași în 18-19 mai 2018.
Citește mai mult

Cupa Pescarului Ardeal

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Ardeal

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Sacoșu Turcesc în județul Timiș în 11-12 mai 2018.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură