Euro Dog Show 2012 – pentru prima dată găzduit în România 5-7 octombrie 2012

(28.02.2012) Asociaţia Chinologică Română are importanta misiune şi onoarea de a organiza în 2012 la Bucureşti, pentru prima oară în România, cea mai importantă manifestare chinologică continentală: Expoziţia Canină Europeană.

Chinologia Română va sărbători cu acest prilej 85 de ani de la înfiinţarea primei organizaţii chinologice naţionale şi care, din 1933 a devenit membră a Federaţiei Chinologice Internaţionale.

Euro Dog Show 2012 “Această manifestare atât de importantă reprezintă pentru noi încununarea eforturilor multor generaţii de chinologi români pasionaţi si dedicati creşterii şi promovării câinilor de rasă în România.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm să participaţi la Expoziţia Europeană de la Bucuresti din 5-7 octombrie 2012.

Suntem bucuroşi şi onoraţi a avea ca patron al expoziţiei noastre pe domnul Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României. Mulţumim încă o dată tuturor acelora care au fost alături de noi şi ne-au acordat acest mandat în cadrul Secţiunii Europa FCI si îi asigurăm că nu le vom da nici un motiv de regret.” spune președintele AChR, Cristian Ştefănescu.

Locul de desfăşurare al expoziţiei

ROMEXPO - Adresa: Bulevardul Mărăşti, no. 65-67, POB 32-3, code 011465, Bucureşti, România

Informaţii Generale

Expoziţia este organizată cu respectarea regulamentul FCI precum şi a reglementărilor stabilite de către Asociaţia Chinologică Română.

Clasele

Înscrierile duble şi cele întârziate (dupa data de închidere a înscrierilor) nu sunt admise.

Clase de arbitrare

  1. Clasa Baby : pentru câini de 3 până la 6 luni (CAC/CACIB nu este posibil).
  2. Clasa Puppy : pentru câini de la 6 până la 9 luni (CAC/CACIB nu este posibil).
  3. Clasa Junior: pentru câini de la 9 până la 18 luni (CACIB nu este posibil)
  4. Clasa Intermediara: pentru câini de la 15 până la 24 luni
  5. Clasa Deaschisa : pentru câini de la 15 luni şi peste
  6. Clasa Munca: pentru câini de la 15 luni şi peste. Pentru a înscrie un câine la această clasă, formularul de înscriere trebuie să fie însoţit de o copie a certificatului de munca F.C.I. ce conţine confirmarea ţarii membre în care deţinătorul şi/sau proprietarul isi are domiciliul permanent. Singurele rase eligibile pentru această clasă sunt cele menţionate ca rase utilitare în nomenclatorul F.C.I. Se vor avea in vedere insa excepţiile acordate anumitor ţări pentru anumite rase.
  7. Clasa Campioni: pentru câini de la 15 luni şi peste. Pentru a înscrie un câine la Clasa Campioni, unul din următoarele documente trebuie să fi fost confirmat până în ziua încheierii înscrierilor: dovada titlului, în copie, trebuie anexată formularului de înscriere : Campion Internaţional F.C.I. de frumuseţe sau/si Campion National de frumuseţe. Este posibilă recunoaşterea Campionilor Naţionali de frumuseţe din ţările ce nu sunt membre ale FCI.
  8. Clasa veterani: pentru câini cu vârsta de 8 ani sau mai mare (CACIB nu este posibil).

Competiţii colective opţionale: Pentru a participa la aceste clase/competiţii, câinii trebuie înregistraţi individual la una din celelalte clase.

Perechi: un mascul şi o femelă din aceeaşi rasă şi varietate ce aparţin aceluiaşi proprietar.

Grup de crestere: constă din minimum trei şi maximum cinci exemplare din aceeaşi rasă şi varietate, de orice sex, crescute de aceeaşi persoană (acelaşi nume de canisa) chiar dacă nu se află în proprietatea sa.

Grup de urmasi: un mascul sau o femelă cu minim trei şi maxim cinci descendenţi (de primă generaţie, fii/fiice). Câinii înscrişi pentru clasele colective trebuie să fie înscrişi la una din celălalte clase ale European Dog Show.

Competiţiile speciale:

Junior handler (Tineri prezentatori): pentru competiţie este permisă înscrierea tinerilor handleri între11 şi 17 ani. Se vor aplica regulile F.C.I. pentru competiţiile de Junior Handling.

Mai multe informații despre Euro Dog Show, inclusiv despre înscriere, puteți găsi la adresa: www.eurodogshow2012.ro/ro


Mai multe Ştiri

Workshop II de Stomatologie Veterinara

Workshop II de Stomatologie Veterinara

Pe data de 28 octombrie, sambata a avut loc cel de al doilea eveniment din anul 2017 al Asociatiei Romane de Stomatologie Veterinara (ARSV) Workshopul cu titlul "Anestezia loco-regionala, Extractia dentara simpla, extractia dentara chirurgicala si complicata"
Citește mai mult

Maravet Strongest

Maravet - Strongest in Romania

Pentru al III-lea an la rând Maravet intră în grupul companiilor Strongest in Romania.
 “Strongest in Romania” confirmă încrederea de care a dat dovadă compania și capacitatea acesteia de a-și achita obligațiile financiare viitoare.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

ABO MIX S.A. angajează inginer zootehnist și medic veterinar

ABO MIX S.A., având ca obiect de activitate cresterea suinelor si producerea de furaje combinate, cu sediul în Municipiul Satu Mare, str. Depozitelor, nr. 31, jud. Satu Mare, este interesată în angajarea de personal absolventi cu studii superioare de specialitate inginer zootehnist si medic veterinar. 
Citește mai mult

100 de medici din toata tara, la prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară

100 de medici din toata tara, la prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară

Prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară desfășurată zilele trecute, în Capitală, a adunat aproximativ 100 de medici veterinari și studenți din toată țara, dornici să afle, direct de la specialiști, totul despre sănătatea dentară a animalelor de companie!
Citește mai mult

Stanley Bergman

Stanley Bergman - CEO al anului 2017

De mai bine de 80 ani, Henry Schein a fost de mare succes datorita muncii grele si eforturilor nemarginite ale echipei de angajati in numar de 21.000. In ultima saptamana, munca noastra si angajamentul nostru au fost recunoscute in mod special.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Clinică veterinară universitară pentru animale mici este reconstruită

Până la sfârșitul anului 2020 va fi construită la Universitatea de Medicină Veterinară, o nouă stație centrală pentru animalele mici bolnave și rănite.
Citește mai mult

Bayer_antiparazitare

Evenimente științifice despre paraziții externi și importanța repelenței în prevenirea bolilor transmise de vectori

Maravet în colaborare cu Bayer și IubesteAnimalele.ro vă invită la evenimente științifice despre paraziții externi și importanța repelenței în prevenirea bolilor transmise de vectori în diverse locații din țară.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură