Ediţia specială din iunie 2012 a Ghidului animalelor de companie – Puteţi face parte din Comitetul Editorial

(23.02.2012) Publicaţia Ghidul animalelor de companie împlineşte un an de la lansare în iunie 2012, aşa că am pregătit surprize speciale posesorilor de animale de companie din întraga ţară: un tiraj tipărit extra exclusiv pentru Euro Dog Show, Un supliment de 52 de pagini – Dresajul și comportamentul canin și cadou un voucher Synevovet cu reducere la analize medicale veterinare.

  • Ediţia specială din iunie 2012 a Ghidului animalelor de companie  Puteţi face parte din Comitetul Editorial Un tiraj tipărit extra exclusiv pentru Euro Dog Show - Asociaţia Chinologică Română are importanta misiune şi onoarea de a organiza în 2012 la Bucureşti, pentru prima oară în România, cea mai importantă manifestare chinologică continentală: Expoziţia Canină Europeană, iar Ghidul animalelor este partener media şi va fi prezent la expoziţie. Mai multe informații găsiți la http://eurodogshow2012.ro/ro;
  • Un supliment de 52 de pagini – Dresajul și comportamentul canin – editat de Robert Caraman, instructor dresaj Ringstar Club Dresaj Canin;
  • Un voucher Synevovet cadou - pentru analize medicale pentru câini sau pisici. În curând Synevovet pregătește surprize dedicate exclusiv medicilor veterinari..

Conținutul ediției din iunie va fi, de asemenea, unul special, posesorii de animale de companie pot descoperi teme de interes general ca:

Influența animalelor de companie asupra omului; Cainii comunitari - Problemele de comportament și schimbarea de mediu; Displazia de șold; Epilepsia la câini; Calculii vezicali; Etapele schimbării dinților; Vârsta a 3-a; Castrare versus împerechere; Dermatologie – râia sarcoptică versus râia auriculară; Ghid alimentație pe vârstă și talie; Importanța dietelor alimentare - rolul medicului veterinar; Cheia unui sistem imunitar sănătos; Acizii grași esențiali în alimentație; Ce nu știi despre digestibilitate; Secretele deparazitării interne și externe; Pancreatita la pisică; Perioada fertila (rutul); Toxoplasmoza; Ghemurile de păr și sindromul ocluziv și multe alte subiecte interesante.

Dacă doriți să faceți parte din comitetul editorial al Ghidului animalelor de companie prin redactarea unui scurt articol dedicat posesorilor de animale de companie, scrieți-ne la adresa proiecte@amvac.ro și în cel mai scurt timp veți fi contactat. Echipa noastră de jurnaliști vă stă la dispoziție, veți primi un subiect și toate detaliile articolului. În semnătura articolului veți avea numele, funcția, adresa cabinetului și date de contact pentru posesorii care doresc să vă devină clienți.

Mulțumim sponsorilor celei de-a III-a ediție a Ghidului animalelor de companie, iunie-2/2012:

Mulțumim sponsorilor celei de-a III-a ediție a Ghidului animalelor de companie, iunie-2/2012Mai multe Ştiri

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

La mulți ani cu ocazia zilei de 1 martie

Echipele Maravet si VET-Magazin urează la mulți ani tutoror colaboratoarelor. O primavară frumoasă alături de cei dragi și împliniri pe toate planurile.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

20 de ani de Maravet

Săptămâna aceasta Maravet a împlinit 20 de ani. Trăim prezentul...provocăm viitorul.
Citește mai mult

Maravet Strongest

Maravet - Strongest in Romania

Pentru al III-lea an la rând Maravet intră în grupul companiilor Strongest in Romania.
 “Strongest in Romania” confirmă încrederea de care a dat dovadă compania și capacitatea acesteia de a-și achita obligațiile financiare viitoare.
Citește mai mult

Stanley Bergman

Stanley Bergman - CEO al anului 2017

De mai bine de 80 ani, Henry Schein a fost de mare succes datorita muncii grele si eforturilor nemarginite ale echipei de angajati in numar de 21.000. In ultima saptamana, munca noastra si angajamentul nostru au fost recunoscute in mod special.
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură