Ediţia specială din iunie 2012 a Ghidului animalelor de companie – Puteţi face parte din Comitetul Editorial

(23.02.2012) Publicaţia Ghidul animalelor de companie împlineşte un an de la lansare în iunie 2012, aşa că am pregătit surprize speciale posesorilor de animale de companie din întraga ţară: un tiraj tipărit extra exclusiv pentru Euro Dog Show, Un supliment de 52 de pagini – Dresajul și comportamentul canin și cadou un voucher Synevovet cu reducere la analize medicale veterinare.

  • Ediţia specială din iunie 2012 a Ghidului animalelor de companie  Puteţi face parte din Comitetul Editorial Un tiraj tipărit extra exclusiv pentru Euro Dog Show - Asociaţia Chinologică Română are importanta misiune şi onoarea de a organiza în 2012 la Bucureşti, pentru prima oară în România, cea mai importantă manifestare chinologică continentală: Expoziţia Canină Europeană, iar Ghidul animalelor este partener media şi va fi prezent la expoziţie. Mai multe informații găsiți la http://eurodogshow2012.ro/ro;
  • Un supliment de 52 de pagini – Dresajul și comportamentul canin – editat de Robert Caraman, instructor dresaj Ringstar Club Dresaj Canin;
  • Un voucher Synevovet cadou - pentru analize medicale pentru câini sau pisici. În curând Synevovet pregătește surprize dedicate exclusiv medicilor veterinari..

Conținutul ediției din iunie va fi, de asemenea, unul special, posesorii de animale de companie pot descoperi teme de interes general ca:

Influența animalelor de companie asupra omului; Cainii comunitari - Problemele de comportament și schimbarea de mediu; Displazia de șold; Epilepsia la câini; Calculii vezicali; Etapele schimbării dinților; Vârsta a 3-a; Castrare versus împerechere; Dermatologie – râia sarcoptică versus râia auriculară; Ghid alimentație pe vârstă și talie; Importanța dietelor alimentare - rolul medicului veterinar; Cheia unui sistem imunitar sănătos; Acizii grași esențiali în alimentație; Ce nu știi despre digestibilitate; Secretele deparazitării interne și externe; Pancreatita la pisică; Perioada fertila (rutul); Toxoplasmoza; Ghemurile de păr și sindromul ocluziv și multe alte subiecte interesante.

Dacă doriți să faceți parte din comitetul editorial al Ghidului animalelor de companie prin redactarea unui scurt articol dedicat posesorilor de animale de companie, scrieți-ne la adresa proiecte@amvac.ro și în cel mai scurt timp veți fi contactat. Echipa noastră de jurnaliști vă stă la dispoziție, veți primi un subiect și toate detaliile articolului. În semnătura articolului veți avea numele, funcția, adresa cabinetului și date de contact pentru posesorii care doresc să vă devină clienți.

Mulțumim sponsorilor celei de-a III-a ediție a Ghidului animalelor de companie, iunie-2/2012:

Mulțumim sponsorilor celei de-a III-a ediție a Ghidului animalelor de companie, iunie-2/2012Mai multe Ştiri

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

4 factori care transformă industria veterinară

Creșterea competiției în mediul online în ceea ce privește vânzarea medicamentelor pentru pureci și căpușe, îmbătrânirea demografică în rândul medicilor veterinari, datoriile generate de studii.
Citește mai mult

Cupa Pescarului Sud

Cupa pescarului veterinar 2018 - Zona Sud

Maravet are plăcerea să vă invite la cea de-a III-a ediție a Cupei Pescarului Veterinar. Evenimentul va avea loc la Greaca-Cercani, judetul Giurgiu în 22-23 iunie 2018.
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Imagine predefinită

Teaser Überschrift

grwgwre  rgerg er gerg er
Citește mai mult

Ştiinţa

Companii

Internaţional

Literatură