Invitație de înscriere în Asociaţia Naţională a Distribuitorilor de Produse de Uz Veterinar din România

(01.07.2013) Asociaţia Naţională a Distribuitorilor de Produse de Uz Veterinar din România le adresează tuturor distribuitorilor de produse de uz veterinar invitația de a se alătura Asociației.

Preşedinte Ing. Constantin Chiurciu
Preşedinte Ing. Constantin Chiurciu
Cotizațiile membrilor, stabilite în cadrul ședinței Consiliului Director din data de 20 Iunie, variază între 5 ron/lună pentru PFA și 500 ron/lună pentru marii distribuitori.

ANDPVR și-a ales noul președinte, în persoana domnului Ing. Constantin Chiurciu, în cadrul Adunării generale extraordinare a membrilor fondatori ai Asociatiei, în luna Aprilie.

Cu aceeași ocazie a fost desemnat și Prim-Vice Președintele Asociației - Dr. Mircea Roman, și au fost adoptate modificările și completările aduse statutului asociației.

Invitatie

In speranta ca veti da curs invitatiei noastre de a va inscrie in Asociaţia Naţionala a Distribuitorilor de Produse de Uz Veterinar din România va aducem la cunostinta urmatoarele:

In data de 20.06.2013 la Sedinta Consiliului Director s-au stabilit cotizatiile, astfel:

  • persoane fizice autorizate (PFA ): 5 lei/lună;
  • societăţi comerciale – farmacii veterinare / cabinete veterinare: 10 lei/lună;
  • distribuitori mici: 200 lei lună;
  • distribuitori mijlocii: 300 lei/lună;
  • distribuitori mari: 500 lei/lună;


In asteptarea adeziunilor dumneavoastra, trimise pe e-mail la romvac@romvac.ro sau valerteusdea@yahoo.com , va anuntam ca prima Adunare Generala Extraordinara va avea loc in prima decada a lunii septembrie.

Mai multe Ştiri

Workshop II de Stomatologie Veterinara

Workshop II de Stomatologie Veterinara

Pe data de 28 octombrie, sambata a avut loc cel de al doilea eveniment din anul 2017 al Asociatiei Romane de Stomatologie Veterinara (ARSV) Workshopul cu titlul "Anestezia loco-regionala, Extractia dentara simpla, extractia dentara chirurgicala si complicata"
Citește mai mult

Maravet Strongest

Maravet - Strongest in Romania

Pentru al III-lea an la rând Maravet intră în grupul companiilor Strongest in Romania.
 “Strongest in Romania” confirmă încrederea de care a dat dovadă compania și capacitatea acesteia de a-și achita obligațiile financiare viitoare.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

ABO MIX S.A. angajează inginer zootehnist și medic veterinar

ABO MIX S.A., având ca obiect de activitate cresterea suinelor si producerea de furaje combinate, cu sediul în Municipiul Satu Mare, str. Depozitelor, nr. 31, jud. Satu Mare, este interesată în angajarea de personal absolventi cu studii superioare de specialitate inginer zootehnist si medic veterinar. 
Citește mai mult

100 de medici din toata tara, la prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară

100 de medici din toata tara, la prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară

Prima ediție a Conferinței Naționale de Stomatologie Veterinară desfășurată zilele trecute, în Capitală, a adunat aproximativ 100 de medici veterinari și studenți din toată țara, dornici să afle, direct de la specialiști, totul despre sănătatea dentară a animalelor de companie!
Citește mai mult

Stanley Bergman

Stanley Bergman - CEO al anului 2017

De mai bine de 80 ani, Henry Schein a fost de mare succes datorita muncii grele si eforturilor nemarginite ale echipei de angajati in numar de 21.000. In ultima saptamana, munca noastra si angajamentul nostru au fost recunoscute in mod special.
Citește mai mult

A apărut ediţia a II-a din Ghidul animalelor de companie

Clinică veterinară universitară pentru animale mici este reconstruită

Până la sfârșitul anului 2020 va fi construită la Universitatea de Medicină Veterinară, o nouă stație centrală pentru animalele mici bolnave și rănite.
Citește mai mult

Bayer_antiparazitare

Evenimente științifice despre paraziții externi și importanța repelenței în prevenirea bolilor transmise de vectori

Maravet în colaborare cu Bayer și IubesteAnimalele.ro vă invită la evenimente științifice despre paraziții externi și importanța repelenței în prevenirea bolilor transmise de vectori în diverse locații din țară.
Citește mai multŞtiinţa

Revista

Internaţional

Literatură