VetGlu- lipici sintetic, resorbabil pentru ţesuturi
(10.09.2011) B. Braun aduce prin lansarea lui VetGlu pe piaţă un lipici pentru ţesuturi, care poate fi folosit la animale exotice precum rozătoare mici, păsări de colivie, animale de terariu, peşti ornamentali.
Este o combinaţie de metoxipropopil-cianoacrilat pentru cicatrizarea atraumatică a plăgilor superficiale
VetGlu este uşor de aplicat si poate fi păstrat la temperatura camerei.
Avantaje:
- adaptare rapidă a ţesuturilor in decurs de 10 secunde
- favorizează hemostaza
- compatibil cu ţesutul
- eliminare hidrolitică in decurs de 60-90 de zile
- uşor de folosit
- nu necesită răcire
- lipire rezistentă
Pentru animale de companie: peşti ornamentali, păsări de colivie, reptile, rozătoare mici
Mod de prezentare: 1 flacon de 1,5 ml si 10 pipete
mai multe ştiri
Fosforul este un nutrient indispensabil oamenilor, animalelor și plantelor. Dar, fermele nu pot satisface de obicei această nevoie a animalelor dându-le doar hrană pe bază de plante.
Pentru a compensa, fermierii adaugă fosfor la nutriția animalelor.
Citește mai mult
Cum reușesc babuinii să coordoneze mișcările grupului lor? Biologii de la Universitatea din Konstanz studiază aceste organisme în sălbăticie pentru a afla care sunt regulile comportamentale pe care le folosesc babuinii atunci când interacționează.
Citește mai mult
În perioada 6 -7 Octombrie 2017, Fundația Herpetofauna Olanda, în colaborare cu Edupet Education, va organiza primul simpozion internațional de acest fel despre unul dintre cei mai veninoși șerpi de pe pământ.
Citește mai mult
Viața în sălbăticie prezintă riscul de prădare, lipsa de hrană, climatul aspru și o concurență semnificativă. Animalele din grădinile zoologice, din contră, sunt protejate de aceste pericole. Cercetătorii UZH au făcut parte din echipa internațională care a studiat peste 50 de specii de mamifere pentru a stabili dacă animalele trăiesc mai mult în grădinile zoologice decât în sălbăticie.
Citește mai mult
Anual se fac peste 3200 de compensări pentru daune cauzate de urșii bruni în toată Europa. Proporțiile daunelor cauzate variază dramatic în funcție de țara în care au fost produse. Diferența dintre numărul de exemplare de urși din diferitele țări nu este o cauză.
Citește mai mult
Cercetătorii sunt pe urmele astmului, diabetului de tip 1 și alergiilor până în punctul de risc genetic și factori de cauză ambientală. Mai multe studii arată cât este de important microbiomul intestinal în acest context.
Citește mai mult